Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Ge din stödmur ett snyggt avslut
2011-06-28 12:51

Keystone Compac är en storsäljande stödmur som förgyller tillvaron i trädgårdar världen över. Med vår senaste nyhet Heda ÖverSten får Compac ännu en dimension. En liksidig toppsten som gör det möjligt att bygga på Compac över marknivå för ett ännu snyggare resultat.

Som stödmur är vår mycket populära Keystone Compac extremt flexibel, då den kan byggas såväl lutande som svängd. Däremot är den ensidig - det vill säga att den huggna strukturen enbart förekommer på en sida. Detta gör att muren inte lämpar sig som fristående mur - fram tills nu vill säga.

Heda ÖverSten är namnet på vår senaste nyhet, med samma struktur, färg och karaktär som Keystone Compac. Den skiljer sig dock på en viktig punkt: Den är dubbelsidig. Det gör den till ett perfekt komplement till din Keystone Compac när du vill att stödmuren ska övergå i en fristående mur ovanför marknivå. Genom att toppa med några skikt Heda ÖverSten kan du få alltifrån en inramande, lite lägre, trädgårdsmur som avslut på din stödmur (upp till sex skift), till en hög fristående mur som sträcker sig upp till tolv skikt ovan marknivå. Ett snyggare avslut får man leta efter.

För mer information gå in på vår hemsida www.heda.se

 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons