Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Ny färgkarta: Gott & blandat i ditt hem
2011-09-09 08:38

 

Den nya färgkartan från Nordsjö Idé & Design visar godisinspirerade hem hos familjerna Original, Salt och SuperFrutti och hur man kan jobba med färger på nya, spännande sätt. Vi ger inspiration till hur man kan göra en god färgmix hemma och uppmuntrar till att våga blanda färger.

Samarbete mellan Nordsjö Idé & Design, Leaf och EM

Färgkartan har tagits fram i samarbete med Leaf. Förra året gjordes en mycket uppskattad färgkarta tillsammans med dem, och nu utökas samarbetet ytterligare! Den här gången är även EM med i kampanjen.

Samtidigt med lanseringen av färgkartan, kommer alla Nordsjö Idé & Design-butiker att få Gott & blandat godispåsar och annat skyltmaterial. Det kommer även att köras en konsumenttävling på nätet i butikerna och på andra ställen där Gott & blandat säljs (mataffärer, Pressbyrån, bensinstationer etc).

 

Tävling: Vinn ditt drömrum

Alla som köper 2 påsar Gott & blandat, får en gratis Colour Test (liten färgburk) och pensel. Om de dessutom plåtar ett rum som de vill göra om och motiverar varför, kan de vinna sitt drömrum (färgrådgivning och färg från Nordsjö Idé & Design och möbler från EM). Man kan även vinna en årsförbrukning av godis och andra priser för totalt 70 000 kr.

 

Nordsjö Idé & Design är ett bolag inom koncernen Akzo Nobel. Vår butikskedja består av 131 kvalificerade återförsäljare i Sverige som kan erbjuda inspiration, kunskap och marknadsledande produkter för underhåll och förbättringar av inomhus- och utomhusmiljöer, för såväl professionella som gör-det-självare. Vi erbjuder ett sortiment för hemmets alla ytor och guidar kunden genom hela köpprocessen; från inspiration och materialval till ett bra slutresultat. Eller som vi brukar säga: Din idé - vår design!

 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons