Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Neptun Bad & Spa lanserar ett lyxigt badkar ihop med Sveriges mest kända designerpar Simon och Tomas.
2011-09-23 08:19


Lagom till 20-års jubileet för Neptun Bad & Spa lanseras ett helt nytt samarbete med de svenska designikonerna Simon Davies och Tomas Cederlund. I nära samarbete designades ett sinnligt och helt annorlunda badkar i Porfyrserien. Nu lanseras en unik design som garanterat kommer att sticka ut i svenska badrum.

Radarparet Simon och Tomas har vunnit svenskarnas hjärta med sina personliga TV-program och framträdanden. Att göra upp med konformism och tristess har blivit en paradgren. Deras dröm om att själva sätta sin prägel på ett fristående badkar blev verklighet när Neptun tog kontakt med dem vintern 2010.

- Inför vårt 20-års firande ville vi tänja på gränserna och tänka nytt. Eftersom vi läst att Simon och Tomas ville designa ett eget fristående badkar var det givet att slå dem en signal. De tände direkt och tillsammans har vi arbetat med ett 10-tal skisser innan vi bestämde oss för den slutliga designen. Vi är jätteglada över att nu kunna lansera ett härligt läckert fristående badkar signerat Simon och Tomas säger Glenn Andersson, försäljningschef på Neptun Spa & Bad.

Lanseringen av det specialdesignade badkaret innebär att Simon och Tomas kan bocka av ännu ett drömprojekt.

- Äntligen finns det ett "Good loocking bath". En upplevelse som blivit verklighet tack vare vårt samarbete med Neptun. Visst är det viktigt att badkaret är stort och skönt att ligga i... men det ska förstås också vara riktigt snyggt att titta på. Då blir badupplevelsen total, säger Simon och Tomas.

Priset på det nya fristående badkaret signerat Simon och Tomas är 16.900 kronor, inklusive moms, frakt och flärd. En rikstäckande lansering av det specialdesignade Porfyr badkaret kommer att ske under sommaren via Neptuns drygt 130 återförsäljare som inkluderar ett helt nytt samarbetsavtal med Bad & Värmekedjan och dess 62 återförsäljare.

 

Svenska Neptun AB firar 20 år i branschen och är ett av Sveriges äldsta inom bad och spa. Genom egen produktutveckling och design är företaget idag ett av de marknadsledande i Sverige. Företaget startades 1991 av Per Adolfsson som är huvudägare.

Läs mer på www.neptunbath.com

 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons