Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Vinn tapeter till ett värde upp till 2.650:- från Duro
2012-01-05 11:32

Vinn tapeter till ett värde upp till 2.650:- från Duro


Varje månad har du som laddar upp en bild från ditt Durotapetserade hem möjlighet att vinna 6 tapetrullar ur valfri aktuell Duro-kollektion! Dela med dig av din hemmiljö och ange vilken tapet det är. Här kan du också få råd och kommentarer av andra. Inte minst synpunkter om hur du har lyckats! Det är ni besökare som är juryn. Enda kravet är att det ska vara en Durotapet från någon av våra aktuella kollektioner med på bilden. Varje månad utses en ny vinnare. Var med du också!

 

Tävlingsregler

Tävlingen pågår från den 1:a till den sista varje månad. Vinnaren utses av besökarna. Beslutet går inte att överklaga. Tävlingens vinnare offentliggörs på hemsidan senast närmaste måndag efter den 5:e varje ny månad. Vinnaren kontaktas via e-post.

Vinnaren får själv bestämma vilka tapetrullar man vill ha ur Duros aktuella kollektioner, men dessa måste anges senast ett år efter att man blivit kontaktad. Vinsten kommer sedan att skickas direkt hem till vinnarens angivna adress!

Varje inskickat bidrag tävlar i den månad det är inskickat och kan endast vinna en gång. Deltagare i tävlingen godkänner att Duro äger rätten att kunna använda de publicerade bidragen i kommersiellt syfte utan ersättning. Duro förbehåller sig rätten att publicera vinnarna på durosweden.se. Anställda på Duro får ej delta.

För att läsa mer om tävlingen gå in på www.durosweden.se

 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons