Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Hur fixar du kontantinsatsen?
2012-09-05 13:17

Nu blir det möjligt att köpa drömhemmet tack vare en ny finansieringslösning från Älvsbyhus. Med start vecka 23 erbjuder Älvsbyhus kunderna förlängda betalningsvillkor på en väsentlig del av husets kostnad. Om kunden själv står för cirka 100 000 kronor i kontantinsats erbjuder Älvsbyhus möjlighet till finansiering av mellanskillnaden mellan banklånet och kontantinsatsen. Älvsbyhus finansieringslösning bedöms vara den enda i sitt slag i branschen.

Småhusbyggandet har minskat under det senaste året och en av anledningarna är de skärpta kraven vid finansiering av husköpet. Med en mindre kontantinsats kan nu den som vill köpa ett nyproducerat Älvsbyhus nyttja erbjudandet från Älvsbyhus och på så sätt finansiera det nya boendet.

- Många unga barnfamiljer vill flytta till en större bostad men har inte haft möjlighet att spara ihop till den stora kontantinsats som krävs. Nu gör vi det möjligt att förverkliga drömmen om den egna villan, säger Kent Johansson VD på Älvsbyhus. Älvsbyhus finansieringslösning är främst anpassad för de som vill förverkliga drömmen om ett eget hem men utan möjlighet att undvara ett antal hundratusen i kontantinsats. En förutsättning för att erbjudas finansieringslösningen är att kunden kreditprövats och godkänts av bank avseende finansiering av bottenlån.

- Tack vare vår starka balansräkning kan vi nu som enda hustillverkare erbjuda våra kunder den här lösningen med förlängda betalningsvillkor, säger Kent Johansson VD på Älvsbyhus.

Fakta om Älvsbyhus finansieringslösning:

Räntesats: 6-7 procent beroende på vald avbetalningstid.

Amorteringstid: 5-10 år.

Uppläggningskostnad: upp till 25 000 kr beroende på vald avbetalningstid.

För mer information, se http://www.alvsbyhus.se/finansiering

 




Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons