Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


10 års garanti och prisgaranti på Mellby Garage
2012-10-08 12:50

Som enda garageleverantören i Sverige lämnar Mellby Garage 10 års garanti på sina garage. Dessutom inför Mellby Garage prisgaranti.

Mellby Garage vill med dessa erbjudanden öka kundtryggheten på garagemarknaden. I samarbete med sina leverantörer har Mellby Garage tagit fram en 10 års garanti på sina garage med ingående komponenter. Garantin gäller för hållfasthet, funktion och rötskador.

Samtidigt lanserar Mellby Garage en Prisgaranti. Prisgarantin innebär att om du skulle hitta ett likvärdigt, komplett garage till ett lägre pris hos någon annan leverantör står Mellby Garage för mellanskillnaden och ger dig dessutom 10 % av mellanskillnaden i rabatt.

- Med vår prisgaranti vill vi hjälpa kunden att få bästa pris på ett komplett garage. Vi märker att kunder har svårt att jämföra priser på garage från olika leverantörer. Det beror främst på att många leverantörer inte lämnar pris på ett komplett garage. Våra kunder kan känna trygghet i att de får bästa pris på ett komplett kvalitetsgarage och dessutom hoppas vi sätta press på övriga leverantörer att ge kunderna pris på en komplett produkt.

Mer information om Mellby Garages 10 års garanti och prisgaranti finner du på www.mellbygarage.se

 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons