Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Garanterad trygghet i tio år med IVT
2013-01-07 16:54

 

IVT utökar nu garantitiden på alla villavärmepumpar till tio år. Den nya garantin gäller värmepumpar som installerats efter 1 januari 2013.

IVT har som målsättning att kunna erbjuda Sveriges tryggaste värmepumpar. Därför förstärker företaget nu sitt kunderbjudande genom att erbjuda kunden sex års garanti på hela värmepumpen inklusive tillbehör och en utökad garanti på tio år för hjärtat i anläggningen, kompressorn.

– Att vi kan garantera hjälp inom 24 timmar samt ge tio års garanti är ett tecken på att våra återförsäljare och installatörer är duktiga. Kvaliteten i arbetet och på våra produkter är så hög att vi gärna ser att det kommer våra kunder till godo, säger Styrbjörn Drugge, marknadschef på IVT Värmepumpar.

Det är via företagets kundlöfte som IVT lovar hjälp inom ett dygn från det att problemet är anmält:

– En längre garantitid underlättar mycket för våra kunder eftersom de enbart behöver ta kontakt med sin återförsäljare och inte med sitt försäkringsbolag, säger Styrbjörn Drugge.

Att IVT tar det här steget gör också att kunden slipper väntetider, risk för avslag och inte minst de kostnader som kan uppstå om skadan inte uppgår till självrisken.

– Vi ser kunderna som de stora vinnarna genom vårt kundlöfte och den omfattande garantin, säger Styrbjörn Drugge.

Läs mer på www.ivt.se

IVT har utvecklat och tillverkat värmepumpar i småländska Tranås i över 40 år. Totalt finns cirka 420 anställda i verksamheten som år 2011 hade en årsomsättning på 1,1 miljarder kronor. IVT:s värmepumpar marknadsförs och säljs i Sverige genom ett rikstäckande nät av specialutbildade återförsäljare och IVT Center. Företaget ägs sedan 2005 av Bosch Thermoteknik.

Tagg : ivt, villavärmepumpar, garanti
 
Relaterade artiklar :

» Pimpade pumpar från IVT

Nu ska värmepumpen inte bara vara funktionell – utan också dekorativ.IVT Värmepumpar visar nu för första gången upp värmepumpar med motiv.– Vi tror att det finns många som vill ha en pump med ett mer personligt uttryck, säger Astrid...
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons