Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Pellets, briketter, ved

Behöver du pellets, briketter eller ved? Här kommer du i kontakt med företag som levererar det direkt hem till dörren i ditt område. Skicka en offertförfrågan här och få prisuppgifter från företag som säljer och levererar briketter i ditt område. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Vill du få tag i pellets, briketter eller ved?

I så fall har du kommit helt rätt. Vi på Offertsvar ser till att du kommer att komma i kontakt med företag som levererar pellets, briketter eller ved direkt hem till dig. Samtliga av dessa biobränslen fungerar utmärkt till uppvärmning i kakelugnar, kaminer eller liknande. Idag är ved det vanligaste biobränslet som används av villaägare. Pellets, briketter samt ved är förnybara energikällor som kan nybildas inom en viss tid.

Låt oss på Offertsvar hjälpa dig med att hitta passande företag som inte är alltför dyra. Genom att vända dig till oss slipper du slösa din tid på att leta upp företag och kan istället syssla med betydligt roligare saker. Eftersom vi samarbetar med företag som är spridda över hela landet ser vi till att du kommer i kontakt med företag i i din kommun.

Samtliga av våra företag är av hög kvalitet och genomgår regelbundna kontroller så att du ska kunna känna dig säker på att du får den hjälp som du behöver. Vi ger dig möjligheten att spara både energi, pengar samt tid. Vår tjänst är dessutom helt gratis och du blir inte tvingade till att välja något av de förslag som vi kommer att skicka till dig.

Det enda som krävs av dig är att du ska skicka in en offertförfrågan till oss genom vår hemsida. Vi skickar sedan vidare din offert till våra anslutna företag. Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och företagen. Din förfrågan ska innehålla en tydlig beskrivning av vad det är som du vill ha samt hur mycket du är villig att betala. Ange även när du vill att uppdraget ska börja, vart du bor samt övriga kontaktuppgifter.

Du kan inte ta emot fler än fem stycken offertsvar vilket underlättar för dig då du inte behöver gå igenom hundratals intresseanmälningar. Valet är helt och hållet ditt eget och du är fri att jämföra de olika förslagen mot varandra. Vi hoppas att du går den hjälp som du behöver och att du kommer använda dig av vår tjänst fler gånger i framtiden!

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons