Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Radonsanering

Radon är skadligt men märks inte. Anlita ett företag i ditt område som sysslar med radonsanering om du har för höga radonhalter i din bostad. Om mätningen i din villa (egnahem) visar på en radonkoncentration på över 200 Bq/m3 i inomhusluft kan du få bidrag för att sänka radonhalten. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med att utföra en radonsanering?

För höga halter av radon är skadligt och speciellt farligt eftersom det inte märks. Om dina halter är för höga bör du kontakta företag som ägnar sig åt radonsanering. Ifall mätningen i ditt hem visar en radonkoncentration på mer än 200 Bq/m3 i inomhusluften kan du bli berättigad ett särskilt bidrag för att minska radonhalten.

Om du anser att det är krångligt att hitta seriösa företag som ägnar sig åt radonsanering har du kommit helt rätt. Vi på Offertsvar hjälper dig att komma i kontakt med kompetenta företag som inte ruinerar dig på dina pengar. Eftersom vi samarbetar med företag spridda över hela Sverige ser vi till att du kommer i kontakt med företag i i din kommun.

Vår tjänst gör att du sparar både tid, pengar samt energi. Den är dessutom helt kostnadsfri och du blir inte bunden till något. Genom att vända dig till oss slipper du slösa din tid på att leta upp företag och kan istället göra betydligt roligare saker. Alla de företag som är anslutna till oss är kvalitetsgranskade vilket gör att du kan känna dig helt säker på att du får den hjälp som du behöver. Det enda som du behöver göra är att skicka in en offertförfrågan genom vår hemsida. När vi har fått in din offert skickar vi den vidare till passande företag. Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och företagen. Din offert ska inkludera en beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med samt hur mycket du är beredd att betala. Fyll även i dina kontaktuppgifter samt när du vill att arbetet ska börja.

Du kan inte ta emot fler än fem stycken offertsvar och valet är helt upp till dig. Du är fri att jämföra de olika förslagen mot varandra för att kunna välja det som du tror kommer passa dig bäst. Företagen kommer att tävla om din uppmärksamhet vilket kommer vara till din fördel.

Vi hoppas att du blir nöjd med vår tjänst och att du kommer tillbaka fler gånger!

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons