Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Schaktning

Det är mycket att tänka på vid schaktning. Därför krävs det kunskap, erfarenhet och uppmärksamhet för att schakta på ett säkert sätt. Beskriv vad du behöver få schaktat så får du svar från entreprenadföretag i ditt område. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med schaktning?

Det finns flera saker som man måste tänka på när man ska schakta något. För att schakta på ett säkert sätt krävs det både erfarenhet, kunskap samt uppmärksamhet. För att se till att schktningen utförs på rätt sätt är det bästa sättet att ta kontakt med företag som kan det där med schaktning.

Ifall du tycker det är både krångligt och tidskrävande att komma i kontakt med företag som utför schaktningsarbeten av olika slag är du långt ifrån ensam. Låt oss på Offertsvar hjälpa dig med att komma i kontakt med seriösa företag som inte tar alltför mycket betalt. Eftersom vi samarbetar med företag över hela landet ser vi till att du kommer i kontakt med företag i i din kommun.

Vår tjänst kostar ingenting och gör att du sparar både tid, pengar samt energi. Istället för att slösa din tid på att leta reda på kompetenta företag kan du istället göra betydligt roligare saker. Samtliga av våra anslutna företag är av hög kvalitet då de ständigt kontrolleras för att du ska kunna känna dig säker.

Det enda som vi vill att du ska göra är att skicka in en offertförfrågan till oss via vår hemsida. Din offert bör inkludera en tydlig beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med, dina förväntningar på arbetet samt en prisbegäran. Desto tydligare du är i din beskrivning desto lättare kommer det bli för oss att matcha din förfrågan med våra befintliga företag. Vidare ska du fylla i dina kontaktuppgifter samt när du vill att arbetet ska påbörjas.

När vi har tagit emot din offert skickar vi den vidare till våra anslutna företag. Du kan inte ta emot fler än fem stycken offertsvar från olika företag. Det begränsade antalet underlättar för dig då du slipper läsa igenom hundratals intresseanmälningar. Valet är helt och hållet ditt eget och du är fri att jämföra förslagen med varandra för att kunna välja det som du tror kommer passa dig bäst. Du är inte bunden till att välja något av förslagen och du har ingenting att förlora.

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons