Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Stambyte

Har du en fastighet som är i behov av stambyte? Skicka en offertförfrågan och få svar och kostnadsförslag från företag i ditt område som kan det här med stambyte i fastigheter. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med stambyte?

Ett stambyte är en stor åtgärd, speciellt för alla de som bor i fastigheten. Efter att stambytet har utförts får du moderna installationer med lång hållbarhet vilket är väldigt positivt för dig som är fastighetsägare. Stambytet innebär även ett passande tillfälle att förbättra värme- samt ventilationssystemen.

Vi på Offertsvar kan hjälpa dig att tjäna både tid och pengar genom att hitta kompetenta företag som kan det där med stambyte. Många anser att det kan vara både svårt och tidskrävande att komma i kontakt med seriösa företag så låt oss göra jobbet istället. Istället för att slösa din tid på att leta upp företag kan du ägna dig åt betydligt mer givande saker.

Eftersom vi har anslutna företag som är spridda över hela Sverige ser vi enkelt till att du kommer i kontakt med företag i i din kommun. Samtliga av våra företag är av hög standard då de genomgår regelbundna kontroller så att du ska kunna känna dig säker på att få den hjälp som du behöver. Vår tjänst är dessutom helt kostnadsfri och du har ingenting att förlora!

Det enda kravet som vi har på dig är att du ska skicka in en offertförfrågan till oss genom vår hemsida. Din offert ska innehålla en beskrivning av vad det är du behöver ha hjälp med, dina förväntningar på arbetet samt en prisbegäran. Desto tydligare du är i din beskrivning desto lättare kommer det att bli för oss att hitta passande företag. Vidare ska du ange dina kontaktuppgifter samt när du vill att uppdraget ska påbörjas.

Du kan inte ta emot fler än fem stycken offertsvar från olika företag och valet är helt upp till dig. Du blir inte bunden till att välja något av förslagen och du är fri att jämföra de olika förslagen mot varandra. Vi hoppas att du får det som du är ute efter samt att du kommer använda dig av vår tjänst fler gånger i framtiden.

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons