Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Byggutställningar > Ventilation Utställningar
Övriga kategorier

Ventilation Utställningar

Ett hus med bra ventilation transporterar bort fukt och upprätthåller en bra komfort. Bra luftkvalitet är viktigt för vårt välbefinnande i bostaden. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande ventilationssutställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Fläktkonvektor kan ge behaglig rumskyla på sommaren och värmetillskott på vintern
Hemsida
Kontaktinformation

Rätt värmepump till rätt hus. Daikin-experten hjälper dig att välja rätt värmepump.
Hemsida
Kontaktinformation

För bättre innemiljö. Svenska kvalitetsprodukter som hjälper din bostad att andas.
Hemsida
Kontaktinformation

Välkommen till en av världens ledande fläkttillverkare
Hemsida
Kontaktinformation

Från uteluft till inneklimat!
Hemsida
Kontaktinformation

Ventilationsutveckling har mer än 35 års erfarenhet och har värmepumpar för alla.
Hemsida
Kontaktinformation

Frisk och ren luft kan man inte ta för givet. Hos oss finns ett flertal olika lösningar.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Ventilation


God ventilation i våra bostäder är viktigt både för vår och husets hälsa. Minst en gång varannan timme bör inomhusluften ersättas med ny uteluft. God luftkvalitet är viktig för välbefinnandet hos dem som vistas i bostaden. Ventilation är nödvändig för att transportera bort fukt och upprätthålla en bra komfort. Många drabbas av koncentrationssvårigheter, dålig trivsel och till och med sjukdomssymptom om innemiljön är dålig. Materialen i byggnaden kan också ta skada av dålig ventilation på lång sikt och leda till sjuka-hus-syndromet. Grundprincipen i ventilation är att ta in luften (tilluft) utifrån i rena utrymmen såsom sovrum och vardagsrum och föra ut den förbrukade luften (frånluft) i kök och badrum/toalett. I system med styrda luftflöden kan man ha både till- och frånluft i samma rum. God ventilation med värmeåtervinning sparar också energi genom att energin i den varma inomhusluften tas tillvara och överförs till den inkommande kalla uteluften. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer när det gäller ventilation.


Länktips: Dörrar-Fönster-Isolering-Tak-Grund/Dränering/Fukt-Skorstenar.

 
 

AB C.A. Östberg

Industrigatan 2
774 35 Avesta
Tel: 0226-860 00
Fax: 0226-860 05

Org.Nr: 556301-2201

Ventilation Utställningar - AB C.A. Östberg
AB C.A. Östberg är en av världens ledande fläkttillverkare och vi har sedan starten 1981 fokuserat på kanalfläktar som vi fortlöpande har vidareutvecklat. Idag har vi ett brett urval av kanalfläktar, väggfläktar, takfläktar, radialfläktar och värmeåtervinningsaggregat. Vi växer hela tiden. En hög marknadsandel och effektiv produktion gör att vi kan erbjuda produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Den låga personalomsättningen gör också att vi har många erfarna och duktiga medarbetare som bidrar till hög produktivitet och kvalitet både hos produkter och tjänster. Vår finansiella styrka och stabila ägarskap gör att vi har resurser och förmåga att fortsätta vår vidareutveckling. Ägare, styrelse och företagsledning är alla erfarna med stort branschkunnande, vilket gör det möjligt för företaget att snabbt anpassa sig efter förändringar på marknaden. Välkommen till AB C.A. Östberg!

Hemsida Karta
 

Daikin Sweden AB

Björnstigen 87
169 03 Solna
Tel: 08-564 855 40

Org.Nr: 556216-8913

Ventilation Utställningar - Daikin Sweden AB
Daikin’s historia började 1924 och i dag är Daikin ett av världens ledande företag inom värmepumpar och luftkonditionering. I Japan är Daikin känd som en stor tillverkare med intensiv forskning inom ett brett spektrum av vetenskaper, från mekanik, elektronik till kemi och köldmedier.

Hemsida Karta
 

Lindab Profil AB

Industriområdet
260 91 Förslöv
Tel: 0431-850 00
Fax: 0431-851 50

Org.Nr: 556247-2273

Ventilation Utställningar - Lindab Profil AB
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar i tunnplåt och stål för förenklat byggande och bättre inomhusklimat.

Hemsida
 

Luftmiljö AB

Sockerbruksgatan 5
531 40 Lidköping
Tel: 0510-228 00

Ventilation Utställningar - Luftmiljö AB
Från uteluft till inneklimat!

Hemsida Karta
 

PAX AB

Kattkärrsvägen 4, Box 72
648 06 Hälleforsnäs
Tel: 0157-756 00
Fax: 0157-756 10

Org.Nr: 556418-0866

Ventilation Utställningar - PAX AB
PAX utvecklar, tillverkar och marknadsför ventilations- och värmeprodukter som gör att både du och din bostad mår bra. Vi har ett heltäckande sortiment av fläktar, handdukstorkar, ventiler och oljefyllda element.

Hemsida Karta
 

Varmitek

Södra Stenbocksgatan 160
252 45 Helsingborg
Tel: 042-12 52 00

Org.Nr: 556389-1042

Ventilation Utställningar - Varmitek
Varmitek ett företag som startades 1990 med komplett inriktning på att utveckla de bästa tekniska lösningarna för att utvinna den gratis solvärme som strålar och lagras i jordklotet. Vi erbjuder värmepumpar, varmvattenberedare, solfångare, frånluftaggregat och fläktkonvektorer samt den kringutrustning som behövs för att ta vara på den naturliga energin på bästa sätt.

Hemsida Karta
 

Ventilationsutveckling AB

Kemistvägen 2
183 79 Täby
Tel: 08-630 30 00

Org.Nr: 556127-1882

Ventilation Utställningar - Ventilationsutveckling AB
Ventilationsutveckling är ett familjeägt entreprenörsföretag som grundades 1974. Sedan 1980 är vi "generalagent" för TOSHIBA:s luftkonditioneringar och värmepumpar i Sverige. Vi arbetar inom affärsområdena energibesparing, värmepumpar och luftkonditionering. Våra kunder är privatpersoner, företag och institutioner. Vi har mer än 35 år i branschen vet vi vad vi pratar om. Vi kan våra produkter, tekniken och vi känner väl till alla olika miljöer där våra energibesparingsprodukter och klimatlösningar skall installeras. Det betyder att du kan känna dig trygg i ditt val av leverantör. Vi tar ansvar från rådgivning och projektering till installation och service. Vår kunskap - din trygghet!

Hemsida
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons