Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Köksutställningar > Köksluckor Utställningar
Övriga kategorier

Köksluckor Utställningar

Idag finns det massor av modeller att välja mellan. Det kan löna sig att titta runt hos olika utställare för att hitta köksluckor som passar hos just dig. Byta köksluckor är ett billigare alternativ än att byta hela köket, men slutresultat blir ändå att det känns som ett helt nytt kök. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande köksluckorutställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Låt ditt nya Hagakök bli en naturlig samlingspunkt till vardag och till fest.
Hemsida
Kontaktinformation

Det personliga köket.
Hemsida
Kontaktinformation

Exklusiva köksluckor till ditt Ikeakök.
Hemsida
Kontaktinformation

Crown erbjuder dig allt inom kök, köksinredningar och köksluckor.
Hemsida
Kontaktinformation

Det goda hantverket är fortfarande ett utmärkande drag för vackert och välbyggda kök.
Hemsida
Kontaktinformation

Epoq – Kök på nätet
Hemsida
Kontaktinformation

Claessonkök - kök med känsla!
Hemsida
Kontaktinformation

Vi har över 30 års erfarenhet av att renovera kök till nöjda kunder
Hemsida
Kontaktinformation

Noblessakök är lika individuella som sina ägare.
Hemsida
Kontaktinformation

Nygammalt Kök har avtal med de bästa leverantörerna. Vi är kompetenta och prisvänliga.
Hemsida
Kontaktinformation

Kungsäter Kök hjälper dig att göra ditt kök efter dina önskemål.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Funderar du på att byta kök?


Vi förenklar processen för dig utan att du behöver lämna ditt hem eller kasta dig in i köksdjungeln. Du kan även enkelt få en offert på ert tilltänkta projekt. Om placering av de befintliga köksskåpen redan känns bra och utrymmet med funktionen fungerar kan man välja att bara byta köksluckor på sina skåp. Man kan välja sina köksluckor bland mängder av träslag och mönster. Vårt råd är att alla köksköpare som satsar på utbytesluckor bör ta hjälp av den expertis som finns på området. Låt den lucktillverkare du väljer att köpa av skicka hem en representant till ditt kök för att få en ordentlig inblick hur just ditt kök är uppbyggt. På så vis får du den experthjälp och de tips som du behöver och resultatet kommer att bli ett trivsamt och snyggt kök. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom Köksluckor.

 
 

Alsike Snickerifabrik AB

Björkkällevägen 44
741 92 Knivsta
Tel: 018-38 52 10
Fax: 018-38 50 44

Org.Nr: 556066-9995

Köksluckor Utställningar - Alsike Snickerifabrik AB
Val av lucka, träslag eller ytbehandling är bara en del av ditt nya kök. Genom lång erfarenhet och driven hantverksmässighet har Alsike Köket utarbetat ett standardsortiment som normalt sett tillhör extrautrustning hos de flesta köksfabrikanter.

Och kräver den nya kökslösningen något utöver det vanliga, är det en utmaning för Alsike Köket att tillsammans med dig skapa ytterligare lösningar.


Hemsida Karta
 

Bomankök AB

Grytnäs 37
744 92 Avesta
Tel: 0226-181 80
Fax: 0226-181 40

Org.Nr: 556526-9197

Köksluckor Utställningar - Bomankök AB
Vi levererar allt ifrån utbytesluckor till kompletta kök. Det breda urvalet av skåp, luckor, bänkskivor och inredningar ger stora möjligheter till det personliga köket. Vi anpassar köket efter dina behov och önskemål med den bästa känslan och den högsta kvaliteten. Varje kök tillverkas bara för dig! På vår hemsida kan du låta dig inspireras och få ideér till ditt Nya Bomankök!

Hemsida Karta
 

Claesson Kök

Fabriksgatan 2
775 54 Krylbo
Tel: 0226-618 24

Org.Nr: 556406-7378

Köksluckor Utställningar - Claesson Kök
Familjen Claesson startade kökstillverkningen redan på 50-talet. Vårt snickeri ligger i Krylbo på gångavstånd från den välkända järnvägs-stationen.

Vi bygger våra kök ordervis utifrån varje beställares önskemål och vi ser vårt jobb som ett hantverk, även om vi idag använder en modern teknisk maskinpark. Du märker det på att det mesta går att ordna, inte minst vad gäller form och färg.

Vi är noga med att det material och de beslag vi använder är av hög kvalitet då våra kök skall hålla att användas i många, många år. Kvalitet vinner i längden.

Som kund är du alltid välkommen att boka ett studiebesök hos oss för att titta på tillverkningen. 

Hemsida Karta
 

Crown Sweden

Transportgatan 7, Box 1014
262 21 Ängelholm
Tel: 0431-187 89

Org.Nr: 556397-3790

Köksluckor Utställningar - Crown Sweden
Crown erbjuder dig allt inom kök, köksinredningar och köksluckor.

Hemsida Karta
 

Epoq Nordic AB

Ekonomivägen 4
436 33 Askim
Tel: 0771-31 00 30

Org.Nr: 556743-2108

Köksluckor Utställningar - Epoq Nordic AB
Epoq är det kloka sättet att köpa kök. Du medverkar till våra låga priser genom att göra en del av planeringen själv. På Epoq's hemsida får du rådgivning från idé till färdigt kök. Epoq's kökskonsulenter hjälper dig med tips och ideer och kontrollerar att ditt kök blir funktionellt. Epoq köksutställningar finner du i Elgigantens butiker där du också kan välja vitvaror från ledande varumärken.

Hemsida Karta
 

Hagaköket Scandinavian Kitchen AB

Harbovägen 33
740 47 Harbo
Tel: 0292-702 70
Fax: 0292-702 90

Org.Nr: 556189-5920

Köksluckor Utställningar - Hagaköket Scandinavian Kitchen AB
Hagaköket står för flexibla och innovativa kök som sprider glädje. Det breda och intelligenta kökssortimentet är ett resultat av 85-årig hantverkskunskap. Välkommen in på vår hemsida för köksinspiration, 20 köksluckor, bänkskivor samt kökstillbehör för små och stora köksdrömmar.

Hemsida Karta
 

Kungsäter Kök AB

Gårdshorn 21 Dalbo
519 92 Kungsäter
Tel: 0320-20 70 30

Org.Nr: 556634-5012

Köksluckor Utställningar - Kungsäter Kök AB
Hos oss på Kungsäter Kök har vi delat upp våra kök i familjer. I menyn ovan kan du välja vilken miljö du vill titta närmare på. Vissa kök visar vi flera olika träslag och kombinationer, medan andra bara visas i en verson. Självklart tillverkar vi just ditt kök efter dina önskemål, tycke och smak.

Hemsida
 

Noblessa Sverige AB

Hagagatan 4, Box 298
601 04 Norrköping
Tel: 011-19 39 40
Fax: 011-19 39 41

Org.Nr: 556594-1878

Köksluckor Utställningar - Noblessa Sverige AB
10 000 köksanvändare kan inte ha fel i att vi ger mest värde för pengarna! Noblessa Sverige AB är det största renodlade köksföretaget med fokus på kvalitet, hög service och ett tydligt mål om att leverera den säkraste, mest kostnadseffektiva och bäst kundanpassade köksinvestering till såväl konsumenter som bygg och renoveringsföretag i Sverige.

Hemsida
 

NordDesign Production Falkenberg AB

Holmagårdsvägen 1
311 50 Falkenberg
Tel: 0346-834 40

Org.Nr: 556294-0402

Köksluckor Utställningar - NordDesign Production Falkenberg AB
Hos NordDesign kan du göra om ditt kök till en rimlig kostnad utan att tumma på kvalitet, funktion eller design. Det har varit vår affärsidé sedan starten 1980. Och den håller vi fortfarande fast vid då det visat sig vara ett koncept som våra kunder uppskattar. Vårt huvudkontor och tillverkning ligger i Falkenberg, men vi har även utställningar och visningar på flera olika orter i Sverige, Norge och Danmark.

Hemsida
 

Nygammalt Kök Sverige AB

Silvåkragatan 62
254 58 Helsingborg
Tel: 040-51 05 40

Org.Nr: 556818-0870

Köksluckor Utställningar - Nygammalt Kök Sverige AB

Nygammalt kök har avtal med de bästa leverantörerna av luckor, lådor, gångjärn, sten-bänkskivor, laminat och massiva bänkskivor samt helkök, på ett enda ställe. Detta gör oss kompetenta och prisvänliga.

I kombination med ett brett kunnande och duktiga medarbetare, låter vi våra kunder känna sig helt säkra och trygga i sin kontakt och sin handel med oss.

Vår styrka och vår bästa reklam är det engagemang, kompetens och kvalitetsmedvetenhet vi visar under kundbesök, montering och mätning.

Våra kunder kommer oftast från rekommendationer från nöjda kökskunder. Vänner, grannar, barn, barnbarn, farmödrar och mormödrar låter oss räkna på deras köksrenoveringar.Hemsida Karta
 

Pickyliving

Karlbergsvägen 27
113 27 Stockholm
Tel: 08-744 98 00
Fax: 08-702 23 00

Org.Nr: F-skattebevis finnes

Köksluckor Utställningar - Pickyliving
Pickylivings affärsidé är att tillverka exklusiva och personliga köksluckor och garderobsdörrar som passar till IKEAs Faktum- och Paxstommar. Luckorna monteras direkt utan någon anpassning och har färdiga hål för gångjärn.

Luckorna från Pickyliving är ett svar på en stor efterfråga av kvalitetsluckor för IKEAs stommar, som vi på Pickyliving har uppmärksammat. Många vill göra sitt kök mer personligt, men är inte villiga att betala det pris som de större kökstillverkarna tar. Var smart, använd Pickylivings luckor. Luckorna gör köket!

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons