Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Byggutställningar > Vattenrening Utställningar
Övriga kategorier

Vattenrening Utställningar

Vi behöver vattenrening för vårt dricksvatten p.g.a många anledningar. Det kan vara bakterier, järn, mangan, humus, svavelväte eller surt vatten som gör att vi vill få högre kvalité på dricksvattnet. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande vattenreningsutställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Vi hjälper dig att få rent och friskt vatten med minsta möjliga skötsel.
Hemsida
Kontaktinformation

RENT VATTEN - DET ÄR KLART! Vattenrening för Dig, Din familj och Ditt hem.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi erbjuder gratis vattenanalys av vatten för såväl privatpersoner och företag.
Hemsida
Kontaktinformation

Reverse Osmosis teknik ger dig rent vatten från vilken källa som helst.
Hemsida
Kontaktinformation

Livet källa. Värd din investering!
Hemsida
Kontaktinformation

Sluta chansa! Alfawater kombi renar vattnet från bakterier, klor och andra gifter.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi behandlar och renar vatten i en mängd olika applikationer.
Hemsida
Kontaktinformation

Radonett, radonavskiljare för vatten. Garanterad reningsgrad 97-99,9%!
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Vattenrening


Rent och friskt vatten är en upplevelse för dina sinnen. Du kommer att känna hur rent vattnet är, smaka skillnaden och se lystern i dina kläder. Visste du att under ett dygn använder vi i genomsnitt 250 liter per person. Vi är alla i behov av rent vatten varje dag. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer när det gäller vattenrening.
 
Länktips: Badkar/Bubbelbad-Spabad/Pooler-Blandare Kök.

 
 

Alfapal AB

Industrigatan 15
243 32 Höör
Tel: 0413-212 80
Fax: 0413-209 10

Org.Nr: 556737-0399

Vattenrening Utställningar - Alfapal AB
Alfapal AB importerar och distribuerar produkter från två europeiska tillverkare. Cintropur, belgiska partikelfilter och UV-filter av hög kvalitet och Mediagon, kalklösare från Schweiz.

Hemsida Karta
 

Aqua Invent AB

Koppargatan 18
234 35 Lomma
Tel: 040-41 31 35
Fax: 040-41 20 52

Org.Nr: 556359-1212

Vattenrening Utställningar - Aqua Invent AB
Aqua Invent erbjuder vattenrening till hushåll, kommun och industri. För förbrukare av mindre kvantiteter vatten tillverkar vi vattenreningsfilter för alla typer av vattenproblem. För större vattenförbrukning utformas kundspecifika anläggningar där en analys och kravspecifikation ligger till grund för en noggrant utformad konstruktion.

Hemsida Karta
 

Arsite AB

Box 22
599 21 Ödeshög
Tel: 0739-80 83 70

Org.Nr: 556644-6430

Vattenrening Utställningar - Arsite AB
Hos oss på Arsite AB hittar du produkterna solvärme, solel, värmepumpar, varmvattenberedare, ackumulator tankar, pelletskaminer, vindkraftverk, vattenrening, båtar, racing tält och nu även LED belysning till hushåll och marina sidan

Vi har sedan år 2000 haft kontakter med leverantörer i Kina. Detta för att kunna erbjuda den Svenska marknaden ett bra och prisbilligt alternativ. Vi erbjuder kvalitets produkter och säkerställer kvalitén genom att vi har egen personal bosatt i Kina som besöker vi våra leverantörer regelbundet. Vi kan idag erbjuda olika typer av solfångare och paketlösningar till otroligt bra priser.

Hemsida
 

Brava AB

Porlabacken 26
124 70 Bandhagen
Tel: 08-708 90 21

Org.Nr: 556476-8942

Vattenrening Utställningar - Brava AB
Brava Vattenrening erbjuder gratis vattenanalys i hela Sverige. Och på de platser i landet som vi finns representerade bjuder vi även på en gratis behovsanalys. När vi genomför en behovsanalys kommer vi ut till er och går igenom brunnstyp, tryckkärl och avlopp. På så sätt kan vi skräddarsy en vattenreningslösning för just era förhållanden. Brava Vattenrening har lokalkontor på flera platser runt om i Sverige och har även samarbetspartner i stort sett hela Sverige.

Hemsida Karta
 

Dometic AB

Torggatan 8
171 54 Solna
Tel: 08-501 025 00
Fax: 08-501 025 98

Org.Nr: 556677-7370

Vattenrening Utställningar - Dometic AB
Dometic vattenrenare med omvänd osmos (RO) tar bort nästan alla ämnen såsom mikroorganismer, tungmetaller och gifter. Det som återstår är det du vill ha – svalt, friskt och helt rent vatten. Det renaste vatten som finns. Hemma eller på jobbet, när du vill ha det och där du vill ha det. Tillgång till rent vatten ska vara vara enkelt. Naturligtvis! Livets källa - värd din investering! Precis som rent vatten är väsentligt för oss människor, är det lika viktigt för all slags utrustning. Varför inte ansluta din ismaskin för kristallklara isbitar eller förse diskmaskinen med rent vatten för ett fläckfritt resultat. Säg nej till ränder på disken, ha en skinande ren disk istället.

Hemsida Karta
 

Enwa AB

Backa strandgata 8
422 46 Hisings Backa
Tel: 031-742 92 50
Fax: 031-742 92 60

Org.Nr: 556557-6161

Vattenrening Utställningar - Enwa AB
Enwa är specialister på rent vatten och tillverkar filter för rening av brunnsvatten, ytvatten samt avsaltningsanläggingar för havs- och bräckta vatten. För att våra kunder skall få rätt produkt för rätt användningsområde, arbetar vi dagligen med vattenanalyser i samarbete med Alcontrol ett certifierat och ackrediterat vattenanalysföretag. Genom vår samlade erfarenhet har vi inom Enwa sedan 1982 hjälpt flera tusen kunder till renare och godare vatten. Vi arbetar med ett stort antal återförsäljare som finns över hela Sverige. Kontakta oss för din närmaste återförsäljare. Hos honom kan du hämta en provflaska för en vattenanalys, vilket är första steget mot ett rent och gott vatten. Våra filter tillverkade i syrafast rostfritt stål och mässingsarmatur är kända över hela Sverige och vi har landets längsta referenslista när det gäller produktion av dricksvatten direkt från havet.

Hemsida
 

MNV Sverige AB

Nåntunavägen 39
757 52 Uppsala
Tel: 018 - 25 22 10

Org.Nr: 556657-7697

Vattenrening Utställningar - MNV Sverige AB

MNV SVERIGE AB är Sveriges distributör av vattenfilter från Kinetico. Kinetico startades på 1960-talet och finns representerade i ca 100 länder. Vi klarar ofta att rena ditt vatten med 1 filteranläggning där andra föreslår 2 eller 3 olika anläggningar i serie. Önskar man rent och friskt vatten med minsta möjliga skötsel och en okomplicerad filteranläggning, är Kineticosystemet helt överlägset.



Hemsida
 

Radonett

Hällebergs Väg 46, Box 64
795 21 Rättvik
Tel: 0248-102 78
Fax: 0248-107 25

Org.Nr: 556312-2653

Vattenrening Utställningar - Radonett
Radonett, radonavskiljare för vatten. Garanterad reningsgrad 97-99,9%!

Hemsida Karta
 




Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons