Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Magiska hus från Trivselhus
2011-09-05 08:59

 

En platt husritning som helt plötsligt växer upp ur papperet och får liv. Och omedelbart märks det att barndomens fascination för popup-böcker finns kvar. Det känns nästan som science fiction när de tryckta bilderna blir till tredimensionella husmodeller du kan zooma in på, gå runt och titta in i.

I våras lanserade vi på Trivselhus vår första satsning inom det mobila området - en applikation för iPhone som gjorde att du fick möjlighet att uppleva hur ett Trivselhus skulle se ut och passa på den tomt du har tänkt dig. Förutom att satsningen mottogs väldigt positivt av användarna, uppmärksammades den även av Apple som valde att lyfta fram den i kommunikationen bland alla tusentals applikationer som strömmar in varje månad. "Vi blev så stolta, glada och inspirerade att vi genast började fundera på hur vi kunde göra en bra lösning ännu bättre" säger Andreas Ek, VD på Trivselhus.

På fackspråk brukar man prata om "Augmented Reality" eller som det blir på svenska, "Förstärkt Verklighet". Vilket helt enkelt betyder att du med hjälp av din smarta mobiltelefon ser saker som egentligen inte finns, dyka upp framför kameralinsen.

För oss på Trivselhus var det inte svårt att förstå vilka möjligheter tekniken kan betyda för oss och våra kunder. Givetvis skall du som är intresserad av våra hus få möjlighet att se hur modellerna ser ut "på riktigt". Och det enda du behöver göra är att sätta igång applikationen och rikta kameran mot den lilla symbolen som kommer finnas bredvid våra ritningar. Och vips så står huset där i tre dimensioner. Snurra på papperet eller vrid dig runt ritningen själv så upptäcker du att det är på riktigt fast ändå inte - det tredimensionella huset uppfattar faktiskt från vilket håll du tittar. Och växlar du vy projiceras även planlösningen tredimensionellt! Vi känner oss så inspirerade att vi vågar lova att du kommer häpna.

När nya numret av vårt designmagasin Houses ges ut i början av 2012, kommer samtliga husritningar vara utrustade med möjligheten att med hjälp av din iPhone uppleva modellerna i tre dimensioner. "Enkelt men magiskt, detta lyfter den traditionella huskatalogen till en helt ny nivå" är Andreas sammanfattning.


Applikationen finns tillgänglig för nedladdning via AppStore! Sök på "Trivselhus".
Applikationen kräver att du kör iOS 4.2 eller senare på din iPhone. Uppdatera till version 2.1 eller senare för funktionen "Förstärkt verklighet".

 

Mer information hittar du på www.trivselhus.se

 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons