Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Är du trött på höga räkningar för underhållsvärmen för ditt fritidshus!
2011-12-02 09:44

SolTech Flex, en ny produkt för dig med fritidshus som vill sänka kostnaderna för underhållsvärmen och få ett bättre inneklimat.

Tänk dig att få gratis tillskott till underhållsvärmen och en bättre ventilation av ditt sommar- eller fritidshus!

Då är SolTech Flex det självklara valet! SolTech Flex monteras enkelt på hösten och demonteras på våren då det inte längre finns något värmebehov. Med sin enkla och genialiska konstruktion har du stor frihet i var den placeras, samtidigt som den enkelt kan flyttas eller tas bort.

SolTech Flex är en luftbaserad solfångare som värmer upp inneluften med hjälp av solen. SolTech Flex är utrustad med en högeffektiv fläkt som drivs av en solcell.

SolTech Flex tar inneluften, värmer upp den och blåser tillbaka den in i huset. Eftersom den värmer inneluften löper man inte risken att blåsa in kallare luft än vad som redan finns i huset!

Lättplacerad

En solfångare ger bäst effekt i söderläge, men ofta är det redan fullt på södra sidan av huset av fönster och uteplatser. Eftersom upp- och nermonteringen av SolTech Flex är så

enkel, kan den till och med monteras över ett fönster. – Så det är lätt att hitta en bra plats! På sommaren, då det inte finns något behov av underhållsvärme, är den är enkel att ta ner och kommer på så sätt aldrig att störa utseendet på huset eller ge värme som inte är önskvärd.

Enkel att montera

Allt du behöver för att montera SolTech Flex följer med i paketet, inklusive hålsåg för håltagning i yttervägg* och luftpump. Efter första monteringen tar det inte mer än fem minuter att montera upp eller ner din SolTech Flex.

För hus ända upp till 85 m²

SolTech Flex ger upp till 1200 W tack vare den geniala utformningen och den högeffektiva solcellsdrivna fläkten som blåser in varm luft i huset. Detta gör SolTech Flex lämplig för hus upp till 85 m².

*Gäller endast trä och gipsväggar

Vill du veta mera?

www.SolTechFlex.com

 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons