Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Sänkt pris på Flexit UNI 2 samt UNI 3 från RCV Energi & Teknik
2012-09-10 10:38

 

Flexit Spirit UNI 3, Värmeåtervinning 80 %

Nedsatt pris: 21.450 kr (ordinarie pris 26.567 kr)

REA - Höstpris gäller enbart i vår webbutik

Max boyta 200 kvm / Höger

Minskar värmekostnader - Sparar byggkostnader - Lösning för problemhus

UNI 3 ger ett mycket bra inomhusklimat och uppfyller passivhusstandarden. Spara byggkostnader! UNI 3 har mycket hög verkningsgrad och lågt SFP-värde *). Detta möjliggör omfördelning inom energiramen. Till exempel är det möjligt att minska isoleringens tjocklek eller välja fönster med ett högre U-värde. Man kan minska den totala kostnaden för bygget genom att välja UNI 3.

Kan vara en lösning för "problemhus" De goda energivärdena för UNI 3 kan vara en lösning för enskilda problemhus. I hus med extra stora fönster eller andra byggnadstekniska utmaningar vad gäller energikraven kan man genom att använda UNI 3 fortsatt hålla sig inom den totala energiramen och få bygget godkänt.

Uppfyller till och med kraven på passivhus UNI 3 är naturligtvis utvecklat för att klara kraven i dagens föreskrift. Dessutom klarar UNI 3 kraven i passivhusstandarden. Passivhusstandarden ställer minimikrav på temperaturverkningsgrad för värmeåtervinnare som är högre än 80 %, nominellt 82 % eller högre, och specifik fläkteffekt i ventilationsanläggning (SFP) som är lägre än 1,5. Genom att uppfylla dessa krav får husägare en energieffektiv ventilationsanläggning som redan nu möter framtidens krav.

Läs mer om Flexit Spirit UNI 3: www.rcv-energiteknik.se/sv/product/170/REA-UNI-3-RER-EC-Nya-smarta-Hoger

 

Flexit UNI 2 EC / Vänsterhängt

Nedsatt pris: 18.500 kr (ordinarie pris 22.467 kr)

REA - Höstpris gäller enbart i vår webbutik

För villor upp till 170m²

Nu med nyutvecklad styr.

•Tillfredsställer kraven till Passivhus. •Luftbehandlingsaggregat med högeffektiv roterande värmeåtervinnare. •Kapacitet på ca 78 l/s •Passar bra till lägenheter, småhus, enfamiljshus och passivhus. •Tystgående. •Enkel hantering . •Modern design

Läs mer om UNI 2 EC: www.rcv-energiteknik.se/sv/product/179/REA-pris-Uni-2-REL-EC-vanster

 

För bästa luftkvalitet och comfort för både människor och fastigheter. Vårt mål är att vara den självklara leverantören tillsammans med villaägarna se till att vi får leva i rena miljöer och friska hus. Vår affärsidé är att tillhandahålla produkter från fabrikanter med erkänt hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser för privatkunder och företag. Vårt sortiment täcker allt för en villaägares behov från små luftrenare till stora kompletta Ventilations och Energi lösningar för bästa ekonomi och miljö.

 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons